Lounas-kahvila Savariini - Valkeakoski


Takaisin varauskalenteriin

Ohjeet:

Uusi varaus tehdään valitsemalla haluttu päivä kalenterista. Valitun päivän täytyy olla vähintään varaushetkestä seuraava päivä. Kuluvalle päivälle ei voi tehdä varausta internet -varausjärjestelmän kautta, vaan tiedustelut tulee tehdä puhelimitse numeroon 040 748 6865 tai 040 833 9520.

Varatut päivät näkyvät kalenterissa lihavoituina sinertävällä taustalla. Näille päiville ei voi tehdä lisävarauksia internet -varausjärjestelmän kautta. Voit kuitenkin tiedustella lisävarauksia samalle päivälle puhelimitse numerosta 040 748 6865 tai 040 833 9520.

Sopivan päivän löydyttyä voit valita sen kalenterista hiiren vasenta näppäintä painamalla, jolloin sivun keskiosaan avautuu varauslomake. Täytä lomakkeen tiedot ja paina Lähetä varaus tai jos haluat keskeyttää toiminnon paina sulje. Mikäli täyttämissäsi kentissä havaitaan puutteellista tietoa, järjestelmä kehoittaa korjaamaan kyseisen tiedon.

Kun kaikki tiedot on täytetty oikein, varaus kirjautuu järjestelmään, ja varauslomake sulkeutuu. Varaamasi päivä näkyy nyt kalenterissa lihavoituna sinertävällä taustalla.

Kaikki tehdyt varaukset ovat sitovia. Varausten perumiset täytyy ilmoittaa puhelimitse viikkoa ennen varauksen ajankohtaa numeroon 040 748 6865. Peruuttamattomat varaukset laskutetaan täysihintaisina.

Huomioithan, että varausjärjestelmän väärinkäytökset ovat jäljitettävissä, ja niistä raportoidaan tarvittaessa viranomaisille.